T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Necip Fazıl Ortaokulu

ASİTLİ-ŞEKERLİ İÇECEKLER MASUM DEĞİL (TÜBİTAK 4006 PROJESİ)

          Kola türü asitli, şekerli içeceklerin lavabo açıcı olarak kullanıldığı göz önünde bulundurarak organik dokulara ne derece zarar vereceği üzerine çalışma yapmak üzere yola çıktık.

          Asitli şekerli içeceklerin organik dokular üzerindeki zararını benzer yapıda dokular kullanarak araştırmaya karar verdik. Bunun için asitli içeceklerde bekletilen organik dokuları izledik ve sonuçlarına göre değerlendirme yaparak çalışmamızı bitirdik.

PROBLEM

Asitli, şekerli içecekler organik dokulara zarar verir mi?

HİPOTEZ

Asitli şekerli içecekler organik dokulara zarar verir.

PROJE GÖREVLİLERİ 

Projemizi hazırlayan Fatma DURNA  KIRCI'ya ( Türkçe  Öğretmeni), Oğulcan SEZER'e (5/F Sınıfı Öğrencisi), Muhammet Emir YILMAZ'a (5/F Sınıfı Öğrencisi) teşekkür ederiz,       

Projenin tüm detayları için aşağıdaki linki tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.05.2019 - Güncelleme: 18.03.2020 13:38 - Görüntülenme: 1663
  Beğen | 86  kişi beğendi