Teachory English To Story E Twinning Projemiz Başladı

6/E sınıfımız,okulumuz İngilizce öğretmeni Pervin Gönen Şahin koordinatörlüğünde "Teachory English To Story" isimli yeni bir etwinning projesine başladılar.

Projede alışılagelmiş öğretim metodlarından ziyade hikayeleştirerek öğretme yöntemi kullanılacak.Web 2 araçları,posterler,kuklalar vs. kullanılarak her ünitede konu ile ilişkili hikayeler oluşturularak yaratıcı öğretim yöntemleri geliştirilecek.

16 öğretmen ve 150 den fazla ögrencinin yer aldığı proje yabancı öğrenci katılımı ile uluslararası bir boyut kazanmaktadır.Proje sonunda ise kullanılan yöntemlerin web sitesi yada e-book üzerinden diğer İngilizce öğretmenlerinin de kullanabileceği bir çıktı oluşturması bekleniyor.İlk aşamada öğrencilerimiz web 2.0 araçları kullanarak kendi poster ve logolarını tasarladılar bile.

Poster ve logoları içeren videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 09.09.2021 00:12 - Görüntülenme: 600