Singing Masks

İtiraf etmek gerekirse bu etkinliğimizde öncelikli amacımız sıfatların anlamını öğrenmek değil eğlenmekti. Sınıfımla bu etkinliği iki aşamada gerçekleştirdik. Mutlu, üzgün, sinirli gibi sıfatları öğrenmek adına öncelikle kendi maskelerimizi kendimiz oluşturduk. Her öğrenci birbiriyle paylaşarak ve yardımlaşarak kendi maskelerini üretti. Sonrasında ise içinde bu sıfatların geçtiği eğlenceli bir şarkı ezberledik. Ve şarkıyı söylerken mutlu sıfatı geçtiğinde mutlu maskemizi, üzgün sıfatı geçtiğinde üzgün maskemizi ve sinirli sıfatı geçtiğinde ise sinirli maskemizi takarak şarkımızı hep beraber söyledik.

Ve sonra ne mi oldu? Amacımız eğlenmekken bir de baktık ki sıfatları çok daha iyi öğrenmiş ve kavramışız.

Eğlenceli bir o kadar da eğlendirici etkinliğimiz için çalışkan öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Sema CANSIZ'a teşekkür ederiz.

Etkinliğimiz ile ilgili videoyu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 26.11.2019 21:39 - Görüntülenme: 990