May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mısra ezberleme çalışması yapan 7-E ve 7-F sınıfı öğrencileri Nazım Hikmet 'in  "Tahir ile Zühre " şiirini ezberleyerek fon müziği ve görsel hazırlıkları eşliğinde okudular .  Öğrencilerimizi bu özenli ve nahif çalışmalarından dolayı kutlarız .

Nis

Keçiören Belediye Başkanı Mesut ÖZARSLAN, okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize hediyeler dağıttılar. Okulumuzun ihtiyaçları için bilgi aldılar. Okulumuzu ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Rehberlik ve Danışma Öğretmeni Ramazan Parça 8.sınıf öğrencilerimiz için Kalaba Meslek Lisesine gezi düzenlemiştir. Düzenlemiş olduğu etkinlik için öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

ŞEKER TADINDA BAYRAM

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği şeker tadında bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle  her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Hafif Özel eğitim Mehtap Aktaş ve Öznur Aydın Kavuştuk

Orta Ağır Özel Eğitim Pınar Pembe Çevik Karadeniz ve Saliha Orun

Nis

Bugün Dünya Otizm Farkındalık Günü! Otizm eksiklik değil farklılıktır. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim.

Farklı farklı renkleriyle bütün çocuklar hep birlikte el ele.

Pınar Bayram, Gülçin Şen ve Yasin Taştan hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

TÜM DERSLERE AİT ORTAK SINAV SENARYOLARI VE KAZANIMLARI İÇİN İLGİLİ DERSİN LİNKİNE TIKLAYINIZ.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni ve öğrencileri sınıflarında velileri misafir ederek etkileşimli kitap okudu ve ardından hikayedeki gibi artık materyaller ile çerçeve yapıldı. Öğretmenimiz Esra Erdoğan'a, öğrenci ve velilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenleri Aybike AKAY ÖZTÜRK ile Yasemin AŞIK'a ve öğrencilerine yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Ortak Sınav Tarihlerine, senaryo ve kazanımlara aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

"KAYNAKLARIMI KORUYORUM" etwining projemiz

Projemizde enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji kaynakaları ile ilgili bilgi vererek okulumuz da bulunan öğrencilerin kaynakarı korumak konusunda bilinçli olmalarını sağlamak amaçıyla okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Tuğba Tamer rehberliğinde 5/G ve 5/F sınıfkarından 10 öğrenci ile okulumuz adına "Kaynaklarımı Koruyorum" projesine katıldık.

"Kaynaklarımı Koruyorum" E twining projesi için yaptığımız bazı çalışmalar

May

What invention are you in?(Hangi bulusta sen varsın?)

Okulumuz ingilizce öğretmeni Pervin Gönen Şahin ve 5/E sınıfı öğrencileri yeni bir etwinning projesine başladılar.Projede 10 u Türkiye,5 i İspanya,5 i Ürdün,2 Portekiz,2 İtalya,2 Romanya ve 1 Litvanya dan birçok ortakla ve öğrenci ile çalışılacak.Öğrencilerimiz afiş hazırlıklarını tamamladılar.

Nis

23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile ulusal egemenliğimizin ilk adımlarının heyecan ve gururla atıldığı ve Türk ulusunun önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bu tarihin geleceğimizi oluşturacak çok kıymetli çocuklarımıza armağan edilişinin 102.yıl dönümünü coşku ve heyecanla yad ediyoruz.

Bizlere Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü adına ve canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Bizde NECİP FAZIL ORTAOKULU olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çoşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuz atletizm takımındaki öğrencilerimiz, ANTRANÖRümüz Akif KİTİR ve beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Hüseyin DURAKCAN  liderliğinde havuz etkinliğine katıldı.