T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Necip Fazıl Ortaokulu

Yardımlarınızla Gönüllere Dokunun...

Okulumuz öğretmenleri tarafından geçen yıl başlatılan yardıma muhtaç öğrencilerimize ve ailelerine yönelik 'Yardımlarınızla Gönüllere Dokunun...' kampanyamızla , yardıma muhtaç öğrencilerimize ve ailelerine sahip çıkıyoruz.

Geçen yıl yapılan yardımlarla yaklaşık 50 öğrencimiz ve ailelerine,  öğretmenlerimiz tarafından kurulan yardım fonu aracılığı ile giyim, kırtasiye ve aiilelerine yiyecek vb. yardımından faydalandı.

 "Bir insan acı duyarsa canlıdır, başkasının acısını duyarsa insandır'' sloganıyla yola çıktık.

Bilindiği üzere okulumuz civarında fakir veya yardıma muhtaç birçok öğrencimiz ve ailemiz bulunmakta. Bizler de yardıma muhtaç olan bu öğrencilerimize ve ailelerine yardımlarımızı sizlerin destekleriyle daha da arttırmayı hedefliyoruz.

Peygamber efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' sözünü kendimize rehber edindik. 

Bu amaçla öğretmenlerimiz tarafından bir fon oluşturuldu.Fonumuzu idare eden ve ihtiyaç sahiplerini belirleyerek; toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasin TAŞTAN ulaştıracaktır.

 Sizlerin sadaka, bağış, zekat ve fitrelerinizi Yasin Bey'e ulaştırmanız yeterli olacaktır. Fonumuza sizlerin yanında tanıdıklarınız, akrabalarınız vb. kişilerde yardım yapabilir, bağışta bulunabilirler. Fonda toplanacak bağışlar kesinlikle öğrencilerimizin kişisel ihtiyaçları ile ailelerinin temel ihtiyaçlarını gidermek için kullanılacaktır.

Kampanyamızda  hiçbir karşılık beklemeden insan olmanın, vicdanlı olmanın bilinci ile toplumda yardıma muhtaç herkese kucak açmış bir topluluk olarak yola çıktık. Umarım daha fazla imkan bulup daha çok kişinin yanında oluruz.

Siz değerli velilerimizin de yardımlarınızı bekliyoruz. Yardımlarınız için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yasin TAŞTAN ile irtibata geçerek yardımda bulunabilirsiniz.

Yardımda bulunan öğretmenlerimize, velilerimize ve yardımsever vatandaşlarımıza ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasin TAŞTAN'a  teşekkür ederiz.

22-10-201922-10-201922-10-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.10.2019 - Güncelleme: 02.11.2021 15:04 - Görüntülenme: 1617
  Beğen | 205  kişi beğendi