SEVGİ ENGEL TANIMAZ...

Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edildi.

3 Aralık Dünya  Engelliler Gününde engelli bireyler konusunda farkındalık çalışmaları sürdürülmektedir.

Engelli insanları her zaman başımızın üstünde tutmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak empati kurmalıyız . Empati kurma becerisine sahip olduğumuzda ise onlara bakış açımız daha da güzel olacak ve onları ,

o güzel kardeşlerimizi daha da çok seveceğiz .Engelli kardeşlerimize  her zaman yardım etmeli ve onları çok sevmeliyiz.

Toplumu her kesimiyle bir arada tutan hoşgörü ve vicdandır. Bu sebeple Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri olarak engelli vatandaşlarımızı unutmamak ve her zaman hatırlamak için 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel videomuzu hazırladık.

Özel eğitim öğretmenlerimiz Sadık Çınar ile Mehtap Aktaş'a teşekkür ederiz.

Videomuzu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Yayın: 27.12.2021 - Güncelleme: 29.12.2021 09:15 - Görüntülenme: 392