ÖZEL EĞİTİM SINIFI CANLI DERSLERDE...

Eğitim, bireyin davranışlarında kendi yaşantıları yoluyla, kasıtlı olarak istendik yönde davranış değişikliği meydana getirme sürecidir. Kısaca eğitim, bireyi kültürleme sürecidir. Eğitim birey doğduğu andan itibaren başlar; aile, okul ve çevre etkileşimiyle yaşam boyu devam eder. Öğrencilere bu süreçte okul ortamından uzaklaşmamaları, eğitim ve öğretimin aksamaması, öğrendiklerinin pekiştirilmesi ve geliştirilmesi için eba ve canlı dersler gibi plan ve programlar yapılarak öğrencilerin derslere ilgisinin devamlılığı amaçlanmaktadır.

Bizde Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri olarak öğrencilerin bu süreçte, ailelerin de desteğini alarak okul ortamını canlı derslerle  evlere taşıdık,

Öğrencilerine göstermiş olduğu özel ilgiden dolayı öğretmenimiz Mehtap Aktaş'a teşekkür ederiz.

Özel eğitim sınıfımızın videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Yayın: 10.04.2020 - Güncelleme: 11.04.2020 19:50 - Görüntülenme: 725