T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Necip Fazıl Ortaokulu

OKULUMUZ WEB SİTESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

2019-2020 Okul Web Sitelerini Etkin Kullanan İlk 500 Okul Açıklandı.

2019-2020  eğitim öğretim dönemi okul internet siteleri performans sıralaması, her gün elde edilen sıralamaların ortalaması alınarak bir süreç değerlendirmesi sonucunda oluşturulmuştur.

Açıklanan listeye göre okulumuz Türkiye Geneli, Ankara Geneli ve Keçiören Geneli katagorilerinde birçok okulu geride bırakarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı  listeye göre okulumuz;

Türkiye Genelinde 55.000 okul arasında 233' üncü,

Ankara Genelinde 3.500 okul arasında 10' uncu,

Keçiören İlçesi Genelinde 250 okul arasında 5incı sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Alkışlar Necip Fazıl Ortaokuluna....

Peki bu büyük başarı nasıl elde edildi?

Başarının asıl mimarları olan okulumuzun yenilikçi ve özverili öğretmenlerimizin yıl boyunca derslerde ve ders dışında yapmış oldukları birbirinden harika etkinlik ve faaliyetleri organize etmesi, düzenlemesiyle gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizin de bu etkinlik ve faaliyetlere katılma isteği bizi daha da yüreklendirmiş ve her geçen gün öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler sınıflarımızda eğitim- öğretime farklı bir boyut kazandırmış, başarının temeli olan faaliyet ve etkinlikler öğrencilerimizin yoğun uğraşları sonucu ortaya çıkmıştır.

Yapılan tüm faaliyet ve etkinliğe kıymetli velilerimiz büyük bir destek vermiş, web sitemizden yayınladığımız etkinlik ve faliyetlerimizi düzenli olarak takip etmiş, yıl boyunca desteklerini devam ettirerek başarımızda büyük bir pay sahibi olmuştur.

Okul idaresi olarak, bizler de yapılan her bir etkinlik ve faaliyeti görünür kılmak için titizlikle fotoğraflarını çekerek, düzenli olarak web sitemizde yayınlamış ve okulumuzda gerçekleşen her bir etkinlikten velilerimiz haberdar etmek görevini üstlenmiş, sosyal medyada okulumuzu daha ön plana taşımıştır.

Kısacası bu büyük başarının ardında öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve okul idaremizin yıl boyunca süren çok yoğun emekleri ve fedakarlıkları ile velilerimizin sarfedilen bu emeğe destek vermesi ile gerçekleşmiştir.

Başarımızın mimarları olan çok değerli öğretmenlerimize, çalışkan öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize  teşekkür eder, gelecek eğitim-öğretim yılında hedefimiz olan ilk 100 sıralaması için desteklerinizi bekleriiz.

Aşağıdaki sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan resmi sonuçlardır.

17-07-202017-07-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.07.2020 - Güncelleme: 21.07.2020 18:44 - Görüntülenme: 1337
  Beğen | 213  kişi beğendi