T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Necip Fazıl Ortaokulu

OKULUMUZ DİJİTAL RESİM SERGİSİ

"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir."

"Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat bir sanatkâr olamazsınız." "Bir millet, sanat ve sanatkârdan mahrum ise tam bir hayata malik olamaz."

(Mustafa Kemal ATATÜRK)

Okulumuz 5.6.7 ve 8 . Sınıf öğrencilerinin 2019-2020 eğitim öğretim yılı resim sergisini bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle dijital olarak hazırladık. Bir yıl boyunca hazırladığımız karakalem, suluboya, akrilik boya resim tekniklerinden oluşan harika  eserleri dijital olarak beğeninize sunuyoruz.

Okulumuz öğrencilerimiz ilgi ve yetenklerini de keşfedip onlarda üretme duygusunu ve yıllar sonra mezun olduklarında ve okula geldiklerinde eserlerini görmeleri onlar için büyük bir mutluluk vesilesi olacaktır. Necip Fazıl Ortaokulu olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanat çalışmalarında da öğrencilerimiz oldukça yetenekliler. Bu tür becerilerin akademik başarıları da olumlu etkilediğini düşünüyor ve onları becerilerini geliştiren, hobileri olan, ilgi ve yeteneklerin doğrultusunda hayata hazır bir birey olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz.

Harika resimlerin sahibi olan öğrencilerimizi tebrik eder,  Görsel Sanatlar Öğretmenilerimiz Duygu ÖZ ile Yasemin AŞIK´a teşekkür ederiz.

Dijital resim sergimizi izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://youtu.be/ZwI2xeKMlbA

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.12.2020 21:11 - Görüntülenme: 1313
  Beğen | 64  kişi beğendi