T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Necip Fazıl Ortaokulu

KİTAPLARIN DÜNYASINDA EN FAZLA GEZEN YOLCULAR

Sene başında 6. Sınıflar arasında " Kitapların Dünyasına Yolculuk"  adlı projemiz kapsamında Türkçe ve Okuma Becerileri dersinde öğrencilerimize okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla öğrencilerimizin ilgisini çekecek, zevkle okuyabilecekleri seviyelerine uygun kitaplar almıştık. Sene boyunca öğrencilerimiz bu kitapları dönüşümlü olarak okudu.

 Bu kitaplar sayesinde bazen uçan bir halıya binerek, bilinmedik diyarlara yolculuk ettiler,  bazen yeni arkadaşlıklar kurduklar; hüzünlerini, neşelerini bu yeni arkadaşlarıyla paylaştılar, bazen de hiç tanımadıkları evlere misafir oldular.  Tarihin sayfalarında koşar adım dolaştılar; destanlara, trajedilere tanıklık ettiler. Geçmişin elem verici olaylarını değiştirmeye güçleri yetmese de geleceğimizi kitaplardan edindikleri tecrübelerle inşa edecekler.

Sene sonunda da 6. sınıflarda kitapların bu büyülü dünyasında en fazla dolaşan, bu yolculukta okumanın tadına varan öğrencilerimize karne töreninde hediyeleri takdim edildi. 

6.Sınıflar Arasında En Çok Kitap Okuyan Öğrencilerimiz:

Birinci: Şeker BULGUROĞLU (6/D)

İkinci: Muhammet Taha DAŞGIN (6/A)

Üçüncü: Neslihan IRMAK (6/B)

Dördüncü: Tuna Berk KORKMAZ (6/C)

          Araştıran, inceleyen, irdeleyen, " OKUYAN" bir toplum olmamız dileğiyle…

          Projemiz kapsamında en fazla kitap okuyan ve ödüllerini alan öğrencilerimizi tebrik eder, projemizi yürüten Türkçe öğretmenlerimiz Nesibe GÖKMEN ile Fatma DURNA KIRCI'ya teşekkür ederiz.

07-07-201907-07-201907-07-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.07.2019 - Güncelleme: 28.11.2019 23:01 - Görüntülenme: 1245
  Beğen | 92  kişi beğendi