BİZE OKUMAK YAKIŞIR

İnsan toplum içinde yaşar. Davranış ve kişilik özellikleri dolayısıyla da "iyi insan" ve "güzel insan" diye bilinir. İyi ve güzel insanlardan olabilmek için bazı özelliklere sahip olmak gerekir

Bir insanı "iyi insan" yapan, kısa sürede içimize sevgisini veren bir şeyler vardır. Nezaket kurallarına ve hareket sınırlarına dikkat etmesi. Inancımıza ve kültürümüze uygun davranış kurallarının öğretilmesi doğru düşünceyi ve güzel ahlakı öğreten güvenilir eserlerin okunması okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde okuyan düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesi için Ufka Yolculuk bilgi ve kültür yarışmasına Okulumuz öğrencileri olarak katılıyoruz.

Yarışmanın koordinatörlüğünü yürüten din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Yasin Taştan' a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

14-01-202014-01-202014-01-2020

Yayın: 22.12.2019 - Güncelleme: 29.01.2020 10:15 - Görüntülenme: 646